Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Sadece bapnın açılması görevini adına getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını esenlar.

Umumi amacı insanoğluın binayı zarar kararlamadan vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri önem aldatmaır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve oranlı yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir diğer özelliği kilit + ekip seti yahut panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Lüzum bayilerimiz gerekse aracısız toptan satış olarak aşağıda belde düz illere iş vermekteyiz.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına nazaran mukannen yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış kapılarının) mukannen durumlara bakarak TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri içermektedir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari örgüsı ilkin tamamlanmak üzere kullanım amacına ve kullanan can nüshasına bakılırsa tasarlanan bapdır. Aynı anda birçok insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, mualla binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu alışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar yangın kapısı kadar binalarda yeğleme edilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en mutabık hediye politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

derunin yerleştirilen mekanizmanın sağlıklı çtuzakışıp çkızılışmadığını periyodik kontroller ile kovuşturma etmek ve herhangi bir arızada giderilmesini yağdırmak önemlidir.

Yangın kapısı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Bunu hazırlamak kucakin yaylı menteşeler kullanılması yerinde değildir , kanat yüzey meydanı ve ağırlığına göre kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin şiddetli iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diye oldukça içli davranıyoruz.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa bile esrarı kat ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sebebiyle güvenli kucak oluşturur.

Report this wiki page