Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında dikkat edilmesi gereken öge bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem mesleklevinin yitirilmemesi dâhilin hem de merdivenin yalnızca amacı bâtınin kullanılabilmesi sinein bu unsura ilgi edilmelidir.

İnsanların yaşamını kurtarmayı hedefleyen firmalar tarafından emniyetli ve birinci sınıf şekilde üretilmesi halinde önemli bir işlemlevi kazanmaktadır. Mühendis ve yangın danışmanı aramaünde yapım edilmelidir.

Ayrıca Yangın Kapısının üzerinde bulunan panik pas kilit sisteminin bile problemsiz çtuzakıştığından emin olunmalıdır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin dört dörtlük şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı ayrılma etmelerini esenlar.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Zihinsel engelli, tutuk veya ıslah edilenlerin barındığı, salahiyettar çalışanı devamlı misyon başlangıcında olan ve yangın yahut diğer müstacel durumlarda kullanıcıları nakledecek yerinde imkânları bulunan yerlerde kilit kullanılmasına destur verilir.

 60dk ve 120dk üzere ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen Yangın Kapısı modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine vukuf alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık kocaoğlanrt edici bir başka özelliği kilit + şube seti veya panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Duman sızdırmaz özelliğe iye olmaları ötürüsı ile yangın çabucak insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Acil Yangın çıkış kapısı istanbul çıkış bapsı adı ile de bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birfena örgüda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en reva yükselmek politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

Yangın Kapısı kök amacı insanoğluın muhatara gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, gayrı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yangın kapıları üzere bina emniyetliği tasavvurının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, coşkunluke dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetleme altına hileınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlayabilir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu mekanizma sebebiyle kapı yalnızca bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Report this wiki page